تاریخ : دوشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 8 June , 2026
0

بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی و تجمعات شبانه در آموزش های شهروندی منطقه یک

  • کد خبر : 145415
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۶
بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی و تجمعات شبانه در آموزش های شهروندی منطقه یک

اقتصاد کلان : نشست دبیرخانه دائمی و متمرکز آموزش شهروندی در شهرداری منطقه یک، با هدف هم‌افزایی ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی، ارتقای مشارکت‌جویی و افزایش اثرگذاری آموزش‌های شهروندی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سلیمه رودکی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک گفت: نشست دبیرخانه دائمی و متمرکز آموزش شهروندی با حضور مدیران اجتماعی نواحی، دبیر کانون آموزشگران منطقه و نمایندگان ادارات تخصصی نظیر سلامت، محیط زیست، مدیریت بحران، حمل‌ونقل و ترافیک، آتش‌نشانی و مدیریت پسماند تشکیل و بر یکپارچگی برنامه‌های آموزشی مطابق با شیوه‌نامه «قرارگاه مردمی ایران پیروز» تأکید شد.
رودکی ضمن تشریح اهداف این نشست، از امکان‌سنجی استفاده از توانمندی‌های گروه‌های جهادی و معلمان داوطلب آموزش‌وپرورش خبر داد و افزود: با توجه به شرایط غیرحضوری مدارس و وجود بسترهای مناسب در تجمعات شبانه مردمی و مساجد، مقرر شد ضمن بهره‌گیری از ظرفیت آموزشگران منطقه، طرح ارائه آموزش‌های تقویتی دروس مدرسه و تولید محتواهای آموزشی در این اجتماعات، عملیاتی شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=145415
  • ارسال توسط :
  • 17 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی و تجمعات شبانه در آموزش های شهروندی منطقه یک بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

راهنمای تنظیمات