تاریخ : دوشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 8 June , 2026
0

احیای چاه پرفشار میدان اهواز بدون استقرار دکل

  • کد خبر : 144461
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۸
احیای چاه پرفشار میدان اهواز بدون استقرار دکل

اقتصاد کلان : شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون با همکاری مدیریت فنی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، یک حلقه چاه پرفشار در میدان نفتی اهواز را بدون نیاز به دکل حفاری تعمیر و وارد مدار تولید کردند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، در پی بروز نقص فنی در تجهیزات درون‌چاهی و سرچاهی چاه پرفشار میدان اهواز، گروه‌های کارشناسی پس از بررسی‌های دقیق میدانی و با رعایت کامل الزامات ایمنی و دستورعمل‌های کنترل فوران، از روش تعمیر بدون دکل استفاده کردند، در حالی که تعمیر و رفع چنین مشکلاتی به‌طور معمول نیازمند استقرار دکل حفاری و صرف هزینه‌های گزاف است.

در این عملیات، متخصصان این شرکت موفق شدند با مهار کامل فشار چاه و نصب مجرابندهای ایمنی، قطعات معیوب را تعویض و با استفاده از دستگاه لوله مغزی سیار، چاه را دوباره زنده‌ و عملیاتی کنند.

اجرای موفق این مأموریت خطیر، افزون بر صرفه‌جویی قابل‌توجه ارزی و ریالی، تداوم تولید صیانتی و پایداری توان اقتصادی کشور در شرایط کنونی را به نمایش گذاشت.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=144461
  • ارسال توسط :
  • 12 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای احیای چاه پرفشار میدان اهواز بدون استقرار دکل بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

راهنمای تنظیمات