تاریخ : پنجشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 18 June , 2026
3

مالکان فعلی خودروهای مناطق آزاد می توانند نسبت به پلاک ملی خودروهای خود اقدام نمایند

  • کد خبر : 132890
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵
اقتصاد کلان : مدیر گمرک و صادرات دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از امکان پلاک ملی نمودن خودروهای پلاک مناطق آزاد توسط مالکان فعلی این خودروها خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ناصر خرمالی با اشاره به ضوابط اعلام‌شده از سوی سامانه جامع تجارت و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: بر اساس مقررات ابلاغی قبلی، افرادی که در حال حاضر مالک قانونی خودروهای پلاک مناطق آزاد هستند و سند خودرو به نام آن‌ها ثبت شده است، می‌توانند نسبت به انجام مراحل قانونی و سامانه‌ای برای دریافت پلاک ملی اقدام کنند.

خرمالی تاکید کرد: برخلاف برخی شایعات، برای انجام فرآیند پلاک ملی، الزامی به آن نیست که مالک خودرو همان فرد واردکننده اولیه خودرو به مناطق آزاد باشد. ملاک اصلی، مالکیت فعلی و ثبت قانونی خودرو در سامانه‌های مربوطه است.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=132890

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

راهنمای تنظیمات