تاریخ : یکشنبه, ۷ تیر , ۱۴۰۵ Sunday, 28 June , 2026
8

بازدید شمس احسان و همتیان از مرکز توسعه و تسهیل کسب و کار منطقه ۱۵

  • کد خبر : 127163
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
اقتصاد کلان : دکتر زهرا شمس احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران همراه با دکتر همتیان سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از مرکز توسعه و تسهیل کسب و کار منطقه ۱۵ بازدید کردند.

در این بازدید شمس احسان از روند فعالیت های صورت گرفته توسط کارآفرینان این مرکز بازدید کرد و ضمن بررسی فرایند حضور این کار آفرینان، پرسش هایی را نیز از آنان در خصوص نحوه پذیرش و مشاغل آنها مطرح کرد.

آزیتا همتیان سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی با اشاره به اینکه خانم شمس احسان در جریان این بازدید نقطه نظرات خود را برای بهبود عملکرد این مرکز ابراز داشت تاکید کرد: نحوه پذیرش کارآفرینان در این مرکز، مدل کسب و کار آنها، میزان درآمد، میزان رضایت از عملکرد این مجموعه و اینکه آیا امکان بسط و گسترش فعالیت آنها و ایجاد اشتغال برای افراد بیشتر پس از حضور در این مرکز برای آنها وجود دارد از جمله مباحثی بود که در گفتگو با کار آفرینان مطرح شد.

وی افزود: همچنین وضعیت تسهیلگری هایی که برای حضور این کارآفرینان در مراکز توسعه کسب و کار صورت می گیرد بررسی شد و در این خصوص پیشنهاداتی برای بهبود روند خدمات رسانی ارائه گردید.

در بازدیدی دیگر دکتر همتیان از مرکز مادر و کودک در منطقه ۱۵ ویژه بانوان معتاد بهبود یافته مراکز یاورشهر سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران بازدید به عمل آورد.

به گفته همتیان، در این مرکز که فعلا با حضور ۲۰ مادر و کودک مشغول به فعالیت است خدماتی چون درمان، آموزش های مهارتی، کارگاه های آموزشی مشاغل و حمایت های مالی بواسطه کسب درآمد از مشاغل صورت می گیرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=127163

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

راهنمای تنظیمات