تاریخ : یکشنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۵ Sunday, 5 July , 2026
5

پیشرفت ۱۰۰درصدی مرمت و نوسازی سرای محلات منطقه ۱۰

  • کد خبر : 113419
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
اقتصاد کلان : ▫️رضا خرمی شریف معاون فنی و عمرانی منطقه 10 از پیشرفت 100درصدی نوسازی و مرمت ساختمانهای سرای محلات این منطقه خبر داد و گفت: " این ساختمان‌ها به دلیل فرسودگی زیاد، مورد بررسی و از ابتدای سال جاری، مرمت آنها در دستور کار قرار گرفت."

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰ خرمی شریف با اعلام این خبر گفت: سرای محلات از مراکز مهم در انجام امور فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر محسوب میشوند و آسایش کارکنان آنها یکی از اولویت های شهرداری منطقه است.

▫️وی افزود: این ساختمان‌ها به دلیل فرسودگی زیاد، مورد بررسی و از ابتدای سال جاری، مرمت آنها در دستور کار قرار گرفت.

▫️ رضا خرمی شریف با تاکید بر لزوم انجام دقیق و استانداردهای عملیات نوسازی گفت: ” در مجموع تعداد ۱۰ سرای محله در منطقه ۱۰ وجود دارد که عملیات مرمت و نوسازی آنها به اتمام رسیده است و قسمت عمده این عملیات شامل مرمت ابنیه از جمله تعویض تایلهای سقفی، رنگ آمیزی دیوارها و سقف ها و همچنین عملیات تاسیسات مکانیکی و الکتریکی شامل تعمیرات موتورخانه و سیستم های سرمایشی و گرمایشی و نیز رفع نقص برق کشی ها بوده است.”

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=113419

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

راهنمای تنظیمات