تاریخ : جمعه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۵ Friday, 3 July , 2026
8

رضایتمندی مردم در صدر برنامه های منطقه ۱۰ است و این امر جای قدر دانی دارد

  • کد خبر : 109282
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
اقتصاد کلان : محسن قضاتلو مدیر عامل سازمان مدیرت پسماند گفت: باید با مردم و هیأت امنای محلات ارتباط برقرار کنیم و به موضوعات محله با حضور خود اهالی بپردازیم و خوشحالیم در منطقه ۱۰ چنین خط مشی حاکم است و دیدگاه رضایتمندی مردم در این منطقه جاری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰ محسن فضاتلو در بازدید از منطقه ضمن قدردانی از نگاه اجتماعی و روحیه شهردار منطقه در اشتیاق به حضور میدانی در محلات منطقه گفت: درهرحال ما باید با مردم و هیأت امنای محلات ارتباط برقرار کنیم و به موضوعات محله با حضور خود اهالی بپردازیم و جناب اخ الصنایع با این عملکرد خود در جلوه وجود مردم‌سالاری در نظام و انقلاب تأثیرگذار است.

▫️وی افزود: مردم از در خانه خود که بیرون می‌آیند با شهرداری سروکار دارند و بیشترین رویارویی مردم با ادارات، با شهرداری و پس از آن نیروی انتظامی است؛ بنابراین ما با عملکرد خود می‌توانیم تأثیر زیادی در نگاه مردم به نظام داشته باشیم که الحمدالله این دیدگاه در شهرداری منطقه ۱۰ جاری و ساری است.

▫️مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند سپس با اشاره به بازدید انجام‌شده از سطح منطقه از اینکه مدیران شهری منطقه با احساس تعلق به امور می‌پردازند و پای کارند، تقدیر کرد و گفت: توجه به کاهش مخازن بسیار مهم است؛ یعنی مخازن ضمن آنکه باید در دسترس باشند، نباید زیاد باشند که این موضوع در منطقه ۱۰ لحاظ شده و مخازن هم کم شده و هم در حوزه رنگ‌آمیزی و رفت‌وروب معابر اقدامات خوبی صورت گرفته که موجب رضایت مردم شده و جای قدردانی دارد.

▫️وی در پایان خواستار توجه به افزایش تناژ پسماند در ماه‌های پایانی سال شد و بیان کرد: انتظار ما این است که کارها با محوریت نواحی و بعد خود منطقه دنبال شود و ما نیز در سازمان مدیریت پسماند از مجموع این اقدامات، حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=109282

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

راهنمای تنظیمات