به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی بيست و يكمين همایش ملى تعالى سازمانى روز اول اسفندماه با خوش آمدگويى دكتر حميدرضا بابايى رييس مركز تعالى سازمانى و دبير همايش در سالن همايش هاى سازمان مديريت صنعتى آغاز شد.
دكتر بابايى گزارشى از سوابق و روند همچنين رويكرد و اهداف اين همايش ارائه داد و از ثبت نام ٧٤ شركت در اين دوره خبر داد كه بيشترين ميزان حضور شركت ها در طول پنج سال اخير در همایش ملى تعالى سازمانى بوده است.
در ادامه دكتر سيد مسعود همايون فر عضو كميته داورى ضمن ارائه گزارش كميته داورى همايش تعالى سازمانى ، روند ارزيابى و بررسى صورت گرفته در اين دوره توسط اعضاى كميته را تشريح كرد.
دكتر محمود اوليايى رييس هيات مديره فدراسيون مديريت و مشاوره كسب و كار ايران و دكتر ميرسامان پيشوايى رييس سازمان ملى بهره ورى نيز از ديگر سخنرانان اين همايش بودند.
تحول و پيشرفت كشور در حوزه هاى صنعتى
دكتر سيد محمد موسوى معاون صنايع ماشين آلات و تجهيزات وزارت صنعت معدن و تجارت در بيست و يكمين همایش ملى تعالى سازمانى با اشاره به ارتقاى توانمندى هاى كشور در حوزه هاى صنعتى خصوصا در بخش هاى پزشكى و نفت و گاز در سال هاى پس از پيروزى انقلاب اسلامى اظهار داشت:بايد قدردان زحمات كشيده شده باشيم و دست و بازوى مهندسين ، مديران و كارگران شركت هايى را مى بوسيم كه چنين تحولات و پيشرفتى را پس از انقلاب شكوهمند اسلامى رقم زدند و در طول سال هاى تحريم در حوزه هاى گوناگون ايران را به خودكفايى رساندند از جمله در حوزه صنايع پزشكى و نفت و گاز كه پيش از انقلاب وابسته به تكنولوژى، تخصص و دانش ساير كشورها بوديم.
وى افزود: در جايزه ملى تعالى شاهد حضور شركت هايى هستيم كه عملكرد پايدارى دارند. نبايد فراموش كنيم كه ما در يك رقابت جهانى حضور داريم و وظيفه ما اين است كه با توجه به ريل گذارى دولت در حوزه صادرات و ورود به مجموعه هاى بريكس و اوراسيا به سمت استانداردهاى بين المللى برويم و زيرساخت ها را ارتقا بدهيم تا توانايى رقابت در حوزه صادرات را داشته باشيم.
اهميت مدل هاى خلق ارزش پايدار
دكتر بابك احمدى معاون وزير صمت و رييس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازى صنايع ايران نيز در ادامه اين همايش با تاكيد بر اهميت جوايز و ارزيابى همچنين رتبه بندى شركت ها در حوزه هاى صنعتى و اقتصادى گفت: در ارزيابى كيفى جوايز و رتبه بندى بايد جامعه ذينفعان حس خوبى داشته باشند و اين مهمترين مسئله اى است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. مسئله بعدى مدل هاى خلق ارزش پايدار است. به نظر من اين موضوع مولود جديدى است در فضاى مديريتى كشور كه بايد به آن پرداخته شود و يكى از مهمترين مسئوليت هاى سازمان مديريت صنعتى به شمار مى رود. در نهايت اميدوارم جهادگران عرصه اقتصادى و صنعتى كشور در مسير تحقق اهداف مورد نظر موفق باشند.
در پايان بيست و يكمين همایش ملى تعالى سازمانى از شركت ها و سازمان هاى برتر در حوزه هاى مختلف تجليل به عمل آمد.
تنديس هاى زرين ساخت و توليد سال ١٤٠٢ در سطح سازمان هاى بزرگ به شركت هاى مهندسى و ساخت برق و كنترل مپنا-مكو و شركت فولاد مباركه اصفهان اهدا شد.
همچنين تنديس سيمين در اين بخش به شركت هاى هلدينگ توسعه معادن و صنايع معدنى خاورميانه و گروه مپنا اختصاص يافت.
تنديس بلورين ساخت و توليد نيز به شركت هاى فولاد سيرجان ايرانيان، فولاد هرمزگان جنوب ،توسعه آهن و فولاد گل گهر ، پتروشيمى زاگرس و فرآوران زغال سنگ پابدانا اهدا شد.