تاریخ : سه شنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 9 June , 2026
1

خرید مواد اولیه با دوره تنفس، خدمت بی‌سابقه بانک اقتصادنوین به تولیدکنندگان

  • کد خبر : 145375
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۵
خرید مواد اولیه با دوره تنفس، خدمت بی‌سابقه بانک اقتصادنوین به تولیدکنندگان

اقتصاد کلان : بانک اقتصادنوین برای تولیدکنندگانی که به خرید یا واردات مواد اولیه نیاز دارند، اما منابع کافی به این منظور در اختیار ندارند، خدمتی بی‌سابقه تعریف کرده است.

این بانک در قالب «طرح احیای تولید»، امکان خرید مواد اولیه با یک دوره تنفس برای بنگاه‌ها را عملیاتی کرده است که بر اساس آن، واحدها می‌توانند با ال‌سی ریالی، خرید مواد اولیه خود را به‌صورت ۴ ماهه تا شش ماهه انجام دهند.

بانک برای بازگرداندن منابع در پایان همین دوره تنفس نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است، به‌گونه‌ای که منابع ال‌سی را با اقساط شش ماهه دریافت می‌کند.

این روند باعث می‌شود مشتری برای مدتی طولانی، دغدغه نقدینگی نداشته باشد و در شرایطی که تامین مواد اولیه با چالش هایی مواجه است، به شدت کمک کننده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=145375
  • ارسال توسط :
  • 13 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای خرید مواد اولیه با دوره تنفس، خدمت بی‌سابقه بانک اقتصادنوین به تولیدکنندگان بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

راهنمای تنظیمات