تاریخ : یکشنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۵ Sunday, 5 July , 2026
4

املاک و مستغلات مازاد موسسه اعتباری ملل از طریق مزایده عمومی عرضه می شود

  • کد خبر : 141244
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰

اقتصاد کلان : مؤسسه اعتباری ملل در نظر دارد املاک و مستغلات مازاد خود را با وضعیت موجود در سطح کشور، از طریق مزایده عمومی واگذار نماید.

متقاضیان می‌توانند در ساعات ۷:۰۰ الی ۱۴:۳۰ با شماره ۰۲۱۴۱۶۳۹۴۳۲ تماس گرفته یا به نشانی تهران، خیابان شیراز جنوبی، بین بزرگراه همت و کردستان، نبش خیابان رضوان، پلاک ۷، طبقه سوم اداره املاک و ساختمان مراجعه و پیشنهاد خود را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۱۲/۷ تحویل و رسید دریافت کنند.

شایان ذکر است، مبلغ سپرده شرکت در مزایده معادل پنج درصد مبلغ پایه مندرج در آگهی است که باید به حساب اعلام‌شده در برگ شرایط واریز و اصل رسید همراه با فرم‌های تکمیل‌شده ارائه شود.

همچنین متقاضیان می‌توانند برای مشاهده جزئیات مورد واگذاری و دریافت برگ شرایط مزایده به پایگاه اینترنتی رسمی مؤسسه با نشانی https://melalbank.ir مراجعه نمایند.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=141244
  • ارسال توسط :
  • 39 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای املاک و مستغلات مازاد موسسه اعتباری ملل از طریق مزایده عمومی عرضه می شود بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

راهنمای تنظیمات