تاریخ : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵ Saturday, 18 July , 2026
0

آماده‌سازی، نگهداشت و هرس درختان در فصل زمستان

  • کد خبر : 139942
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰

اقتصاد کلان : معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۴ از اجرای گسترده عملیات به‌زراعی، هرس درختان و اقدامات نگهداشت فضای سبز شهری با هدف حفظ سلامت درختان و ارتقای کیفیت فضاهای سبز در فصل زمستان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، علیرضا رباطی با اعلام این خبر گفت: در راستای بهبود و ارتقای کیفی امور نگهداشت فضای سبز شهری و به منظور افزایش پایداری درختان در ادامه فصل زمستان، مجموعه‌ای از اقدامات تخصصی در شش‌ماهه دوم سال در سطح نواحی شش‌گانه منطقه ۱۴ به اجرا درآمده است.





وی افزود: این اقدامات شامل عملیات به‌زراعی، کندوکوب، کوددهی، هرس اصولی درختان، یخ‌آب زمستانه و بازپیرایی بوستان‌ها، معابر، رفیوژ بزرگراه‌ها و عرصه‌های جنگلی بوده که با هدف تقویت درختان، کاهش آفات گیاهی و افزایش ایمنی شهروندان در فصل سرما انجام شده است.





به گفته رباطی با توجه به شرایط جوی فصل زمستان و احتمال بارش نزولات جوی، عملیات هرس اصولی و حذف شاخه‌های خشک، بیمار و خطرآفرین به‌منظور پیشگیری از شکستگی درختان، کاهش خسارات احتمالی و افزایش ایمنی شهروندان در سطح منطقه ۱۴ اجرا شده است.





وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، ۵ هزار و ۵۰ اصله درخت و ۴۴ هزار و ۵۰۰ اصله درختچه در معابر شهری، بوستان‌ها و رفیوژهای منطقه ۱۴ مورد هرس و رسیدگی قرار گرفته‌اند، گفت: این عملیات در محورهایی از جمله خیابان‌های ابوذر، هجرت، کرمان غربی، محلاتی، رفیوژ و رمپ خاوران، بوستان‌های آلاله، فتح، گلسار، نارنج و پرستار و همچنین رفیوژ و حاشیه بزرگراه‌های بسیج، امام علی(ع) و هجرت انجام شده و با نظارت مستمر کارشناسان تخصصی فضای سبز و با رعایت ضوابط فنی و زیست‌محیطی تا پایان سال استمرار دارد.


لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=139942
  • ارسال توسط :
  • 39 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای آماده‌سازی، نگهداشت و هرس درختان در فصل زمستان بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

راهنمای تنظیمات