تاریخ : یکشنبه, ۲۰ مهر , ۱۴۰۴ Sunday, 12 October , 2025
1

آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد با کمک کارکنان بانک صادرات استان مرکزی

  • کد خبر : 130790
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد با کمک کارکنان بانک صادرات استان مرکزی
​اقتصاد کلان : کارکنان بانک صادرات ایران در استان مرکزی به مناسبت ولادت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی صلی‌الله علیه و آله و در سالروز تأسیس بانک صادرات ایران، 18 زندانی جرائم غیرعمد را آزاد کردند.

کارکنان این بانک در استان مرکزی در روز ۱۵ شهریور، با اهدای دو میلیارد ریال از محل حقوق و مزایا و مرخصی‌های خود، زمینه تجمیع کمک شش میلیارد ریالی را برای آزادی ۱۸ زندانی فراهم کردند.

این اقدام خیرخواهانه ادامه حرکت‌های انسان‌دوستانه کارکنان بانک صادرات ایران در سال گذشته برای آزادی زندانیان است. همچنین در آستانه سال تحصیلی جدید، ۲۰۰ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد و سه دستگاه یخچال فریزر نیز به مؤسسات خیریه مردم‌نهاد آفتاب اهدا شد. همزمان کمک انسان دوستانه همکاران بانک صادرات ایران در استان مرکزی به مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال برای کمک به بیماران پروانه‌ای و یک میلیارد ریال کمک نقدی به انجمن بیماران سرطانی تبسم اهدا شده است.

کمک‌های مؤمنانه و انسان‌دوستانه کارکنان بانک صادرات ایران در استان‌های مختلف کشور در مناسبت‌های گوناگون ادامه دارد. آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان و اعیاد، با همکاری ستاد دیه، همچنان یکی از اولویت‌های اصلی کارکنان خیر این بانک است.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=130790

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات