تاریخ : پنجشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۵ Thursday, 2 July , 2026
7

تحول در محلات منطقه ۲ با توسعه پروژه‌های مشارکتی

  • کد خبر : 125458
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
اقتصاد کلان : شهردار منطقه ۲ گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاران خصوصی و اجرای ۱۰ پروژه تفریحی، ورزشی و خدماتی، سرانه‌های محلات افزایش می‌یابد.

مهدی صالحی اظهار کرد: سال گذشته ۱۰ پروژه مشارکتی آغاز شده است که بخشی از آنها در مرحله تکمیل عملیات عمرانی هستند و در آینده نزدیک پس از تجهیز به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: باتوجه‌به کمبود سرانه‌های ورزشی محلات، بخشی از این پروژه‌های مشارکتی به ظرفیت‌های ورزشی اختصاص دارد و تلاش شده تا با بهره‌گیری از مشارکت سرمایه‌گذار بتوانیم بخشی از این کمبودها تأمین شود.

صالحی گفت: یکی از آنها مجموعه ورزشی ولایت واقع در شهرک نیایش (اسلام‌آباد) است که در قالب پروژه‌های طرح حیاط تهران پیش‌بینی و اجرا شد و بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در ۳ ماه آینده آماده بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: مجموعه زمین ورزشی پدل در محله مرزداران از دیگر پروژه‌هایی است که در قالب ۴ زمین ورزشی احداث و در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد. شهردار منطقه ۲ به کافه ورزشی باغ‌راه فدک، مجموعه ورزشی آبی در محله ایوانک اشاره کرد و گفت: مجتمع خدمات خودرو، کافه نان و…. از دیگر پروژه‌هایی هستند که باهدف تقویت سرانه‌های خدماتی و رفاهی در محلات اجرا می‌شود.

صالحی در پایان گفت: در تداوم اقدامات اجرایی در تقویت سرانه‌های محلات با شناسایی ظرفیت‌ها، تفاهم‌نامه اجرای ۱۷ پروژه مشارکتی در سال ۱۴۰۴ منعقد می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=125458

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

راهنمای تنظیمات