تاریخ : سه شنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۴ Tuesday, 9 December , 2025
1

مدیر مبارزه با پولشویی بورس کالا مورد تقدیر سازمان بورس قرار گرفت

  • کد خبر : 137402
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
مدیر مبارزه با پولشویی بورس کالا مورد تقدیر سازمان بورس قرار گرفت

اقتصاد کلان : علی زندیه، مدیر مبارزه با پولشویی بورس کالای ایران به‌ دلیل اجرای دقیق الزامات مبارزه با پولشویی، ارتقای کیفیت گزارشگری معاملات و تقویت فرآیندهای شناسایی و پیگیری مصادیق مشکوک در ارزیابی‌های سال ۱۴۰۳ به‌ عنوان یکی از برگزیدگان این حوزه شناخته شد و مورد تقدیر سازمان بورس و اوراق بهادار قرار گرفت.

مراسم تقدیر از برترین افراد مشمول تحت نظارت بازار سرمایه در حوزه کیفیت گزارشگری معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی سال ۱۴۰۳، امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه با حضور حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در محل این سازمان برگزار شد.

در این مراسم، علی زندیه، مدیر مبارزه با پولشویی بورس کالای ایران به دلیل بهبود فرآیند‌های نظارتی، ارتقای دقت گزارش‌دهی و اجرای صحیح الزامات مرتبط با شناسایی و گزارش معاملات مشکوک، مورد تقدیر قرار گرفت.

عملکرد واحد مبارزه با پولشویی بورس کالا در سال ۱۴۰۳ به عنوان نمونه‌ای موفق در تقویت سلامت نظام مالی، ارتقای انطباق و همکاری مؤثر با نهاد‌های نظارتی معرفی شده است.

به گفته رئیس سازمان بورس، ارتقای توانمندی‌های تخصصی و اهتمام در پیشگیری از جرایم مالی از الزامات صیانت از اعتماد عمومی در بازار سرمایه است و تلاش‌های انجام‌شده در حوزه گزارشگری دقیق معاملات و پیگیری مصادیق مشکوک از شاخص‌های اصلی انتخاب برگزیدگان به‌شمار می‌رود.

این مراسم با حضور اعضای هیات مدیره سازمان بورس، مدیران حوزه نظارت و نمایندگان نهاد‌های مالی برگزار شد و بر تداوم توسعه استاندارد‌های نظارتی در بازار سرمایه تأکید شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=137402

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات