تاریخ : یکشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 26 October , 2025
2

ارتقای ایمنی شهروندان با نصب ۱۷۰۰ متر المان ترافیکی در بزرگراه شهید بابایی

  • کد خبر : 133655
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
ارتقای ایمنی شهروندان با نصب ۱۷۰۰ متر المان ترافیکی در بزرگراه شهید بابایی
اقتصاد کلان : معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه‌۴ تهران اعلام کرد: در راستای ایمن‌سازی و آرام‌سازی شبکه معابر بزرگراهی و به‌منظور جلوگیری از بروز و کاهش تصادفات، عملیات نصب نیوجرسی به متراژ ۱۷۰۰ متر طول در بزرگراه شهید بابایی، حدفاصل تلو تا دانشگاه امام‌حسین(ع) انجام شد.

علی محمد کریم پور در این باره گفت: هدف از اجرای این طرح، جداسازی جریان‌های ترافیکی و کاهش احتمال برخوردهای رو‌به‌رو و انحرافی وسایل نقلیه در مسیر پرتردد بزرگراه شهید بابایی است.کریـم‌پور تأکید کرد که اجرای این اقدام، بخشی از برنامه جامع ایمن‌سازی معابر بزرگراهی منطقه‌۴ است که به‌صورت مرحله‌ای در محورهای پرترافیک ادامه خواهد داشت.

معاونت حمل‌ونقل و ترافیک منطقه‌۴ با این اقدام، گام مؤثری در کاهش تصادفات و افزایش احساس ایمنی رانندگان و شهروندان شمال‌شرق پایتخت برداشته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=133655

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات