تاریخ : جمعه, ۳۱ مرداد , ۱۴۰۴ Friday, 22 August , 2025
1

برپایی موکب خدمت رسانی بیمه البرز در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی

  • کد خبر : 127536
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
برپایی موکب خدمت رسانی بیمه البرز در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی
اقتصاد کلان : همزمان با برگزاری آیین معنوی راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در تهران، بیمه البرز با برپایی موکب خدمت رسانی در مسیر حرکت زائران از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، به میزبانی از عاشقان سیدالشهدا(ع) پرداخت.

در این موکب، خدمات متنوعی از جمله پذیرایی از زائران و توزیع بسته های فرهنگی ارائه شد. این اقدام در راستای مسئولیت اجتماعی بیمه البرز و به منظور همراهی با مردم در این حرکت عظیم معنوی انجام گرفت.

مدیرعامل بیمه البرز با تأکید بر اهمیت مشارکت نهادهای مختلف در رویدادهای فرهنگی و مذهبی گفت: «حضور ما در کنار مردم در چنین مراسمی، علاوه بر ادای دین به ساحت مقدس اهل بیت(ع)، فرصتی برای خدمت صادقانه و تقویت پیوندهای مذهبی و اجتماعی است.»

راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران، با حضور هزاران نفر از عاشقان اهل بیت(ع) و برپایی بیش از دو هزار موکب مردمی و سازمانی، هر ساله همزمان با روز اربعین برگزار می شود و مسیر آن از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) امتداد دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=127536

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات