تاریخ : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴ 20 ذو الحجة 1446 Monday, 16 June , 2025
2

افتتاح ۸ نیروگاه خورشیدی به مناسبت هفته محیط زیست در پایتخت

  • کد خبر : 121681
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
افتتاح ۸ نیروگاه خورشیدی به مناسبت هفته محیط زیست در پایتخت
اقتصاد کلان : مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از افتتاح ۸ نیروگاه خورشیدی به مناسبت هفته محیط زیست در پایتخت خبر داد و گفت: ۲۴ نیروگاه دیگر هم در دست احداث داریم.

محمدصابر باغخانی‌پور با اشاره به در پیش بودن هفته محیط زیست که از ۱۵ تا ۲۲ خرداد ادامه دارد، اظهار کرد: اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به مناسبت این هفته برنامه‌های متنوع و پروژه‌های مختلفی را در نظر گرفته است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به افتتاح نیروگاه‌های خورشیدی جدید در تهران، اضافه کرد: ۸ نیروگاه خورشیدی جدید به مناسبت هفته محیط زیست در تهران افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: این نیروگاه‌ها در مناطق ۴، ۵، ۶، ۱۱، ۱۸ و ۱۹ با حضور مردم و مسئولان افتتاح خواهند شد که مجموعاً بالغ بر ۱۶۰ کیلووات برق به ظرفیت برق خورشیدی تهران افزوده می‌شود.

باغخانی پور با بیان اینکه ۷۷ نیروگاه خورشیدی تاکنون در سطح پایتخت به بهره برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: ۲۴ نیروگاه دیگر هم در دست احداث داریم که کارهای آنها در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ بالغ بر ۴۰ نیروگاه خورشیدی افتتاح شده است، عنوان کرد: ظرفیت ایجاد شده در سه سال بین ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ نزدیک به ۱۰۰۰ کیلووات بوده است که در تلاش هستیم با افتتاح‌های جدید این ظرفیت را افزایش دهیم.

مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران تصریح کرد: در تمام مناطق ۲۲ گانه تهران نیروگاه خورشیدی افتتاح شده است که سعی می‌کنیم با تجمیع و تکمیل نیروگاه‌های در حال احداث جشن تکمیل ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی در تهران را تا پایان فصل تابستان برپا کنیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=121681

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.