تاریخ : چهارشنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۴ Wednesday, 27 August , 2025
7

۹۹ پروژه کلان در دست اجرا: جهش تولید فولاد و مس با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی

  • کد خبر : 117336
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
۹۹ پروژه کلان در دست اجرا: جهش تولید فولاد و مس با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی
اقتصاد کلان : دکتر محمدحسین قائمی راد، معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گزارشی از عملکرد “ومعادن” در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری زنجیره فولاد و مس ارائه داد و افزود: هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور فعال در زنجیره معادن و فلزات آهنی و غیرآهنی، در حال حاضر ۹۹ پروژه در سطح کشور دارد که راهبری ۱۴ پروژه با نظارت مستقیم این هلدینگ و توسط شرکت‌های تابعه صورت می‌پذیرد.

به گفته قائمی‌راد، اجرای ۷ پروژه از مجموعه ۴۸ پروژه پیشران دولت بر عهده هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است که به ترتیب شامل پروژه‌های احداث نیروگاه ۳۶۶ مگاواتی تولید برق، آهن و فولاد کردستان، گندله‌سازی صباامید غرب خاورمیانه، کنسانتره صبانور، آهن‌اسفنجی آرتاویل و آهن‌اسفنجی اقلید می‌شود.

به گفته وی، پروژه ۳۶۶ مگاواتی تولید برق، در ابتدای سال‌جاری توسط شرکت پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه به انجام رسیده و وارد مدار شده است، همچنین، یک نیروگاه ۳۶۶ مگاواتی دیگر نیز با وارد مدار کردن دو واحد بخار تا سال ۱۴۰۶ وارد مدار خواهد شد؛ شایان ذکر است، پروژه نیروگاهی ۳۶۶ مگاواتی بخار نیازمند ۲۰۰ میلیون یورو و ۵٫۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=117336

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات