تاریخ : چهارشنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۴ Wednesday, 27 August , 2025
5
با وجود محدودیت‌های حامل‌های انرژی؛

شرکت فولاد خوزستان با عبور از ۹ رکورد تولیدی، توان خود را به رخ کشید

  • کد خبر : 116982
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
شرکت فولاد خوزستان با عبور از ۹ رکورد تولیدی، توان خود را به رخ کشید
اقتصاد کلان : شرکت فولاد خوزستان با ثبت ۹ رکورد تولیدی در فروردین ماه ۱۴۰۴، با توجه به محدودیت‌های انرژی در بخش‌های فولادسازی و احیاها، توان خود را به نمایش گذاشت.

کارکنان این شرکت با وجود از دست رفتن ۷ هزار و ۵۰۰ تُن شمش تولیدی به دلیل محدودیت‌ حامل های انرژی در فروردین‌ماه، ثبت رکورد ماهانه‌ی ۳۵۹ هزار و ۲۳۲ تن شمش فولادی، ۳۶۷ هزار و ۱۴ تن مذاب کوره‌ها، ۶۲ هزار و ۹۸۸ تن مذاب کوره‌‌ی یک، ۲ هزار و ۱۳۱ بار ذوب تخلیه شده کوره، ۲ هزار و ۱۳۴ مرتبه ذوب ریخته‌گری، ۵۰۰ هزار و ۴۹۷ تن آهن اسفنجی در بخش احیاها و رکورد ماهانه تولید ۲۱۱ هزار و ۶۷ تن در احیا ۲، ۶۸ هزار و ۷۷۶ تن در مدول ۳ و ۱۲۱ هزار و ۸۷۶ تن در زمزم ۳ را، در این ماه رقم زدند.

این در حالی است که ارقام پیشین برای ثبت رکورد ماهانه‌ی شمش فولادی ۳۵۲ هزار و ۴۷۲ تن، مذاب کوره‌ها ۳۶۰ هزار و ۷۶۵ تن در فروردین‌ماه ۱۴۰۲، مذاب کوره‌ی یک ۶۲ هزار و ۴۶ تن آبان‌ماه ۱۴۰۳، ۲ هزار و ۱۱۵ بار ذوب تخلیه شده کوره، ۲ هزار و ۱۱۶ مرتبه ذوب ریخته‌گری در فروردین‌ماه ۱۴۰۲ بوده است. همچنین ۴۸۰ هزار و ۲۱ تن آهن اسفنجی بخش احیاها در ابتدای فروردین‌ماه ۱۴۰۳ و رکورد ماهانه تولید ۲۰۷ هزار و ۵۳۷ تن در احیا ۲، ۶۵ هزار و ۱۰۲ تن در مدول۳ در فروردین‌ماه ۱۴۰۲ و ۱۱۶ هزار و ۵۱۰ تن تولید ماهانه زمزم ۳ در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ ثبت شده بود.

گفتنی است، شرکت فولاد خوزستان با ثبت رکوردهای فروردین‌ماه ۱۴۰۴ نشان داد، اگر محدودیت‌ حامل‌های انرژی از این شرکت برداشته شود، این توان و ظرفیت را دارد که مقدار تولید خود را به افق چشم انداز تعیین شده برساند.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=116982

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات