تاریخ : چهارشنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۴ Wednesday, 27 August , 2025
2

مدیرعامل جدید هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی معرفی شد

  • کد خبر : 116860
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
مدیرعامل جدید هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی معرفی شد
اقتصاد کلان : شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، با انتخاب اعضای هیئت‌مدیره، مهندس محمد سپهر را به ‌عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت تولید و توسعه پویا انرژی انتخاب کرد.

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، با انتخاب اعضای هیئت‌مدیره، مهندس محمد سپهر را به ‌عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت تولید و توسعه پویا انرژی انتخاب کرد.

مهندس محمد سپهر از مدیران جوان و خوشنام در صنعت و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) است.

مدیرعامل جدید توسعه پویا انرژی پیش از این سوابقی همچون مدیرعاملی شرکت تولید مواد معدنی کانیار ساعی، ریاست هیئت مدیره شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) و چندین مسئولیت دیگر را در کارنامه خود داشته است.

گروه رسانه‌ای چیلان ؛ این انتخاب شایسته را تبریک عرض می‌کند و برای مهندس سپهر در قبول مسئولیت جدید آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=116860

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات