تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۳ 20 رمضان 1446 Wednesday, 19 March , 2025
5

بیش از ۶ هزار میلیارد ریال کالا در مزایده اموال تملیکی به فروش رسید

  • کد خبر : 112182
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
بیش از ۶ هزار میلیارد ریال کالا در مزایده اموال تملیکی به فروش رسید
اقتصاد کلان : مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده سراسری ۶۲۰، این سازمان کالاهایی به ارزش بیش از ۶ هزار میلیارد ریال به فروش رفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی به نقل از میزان، اردشیر رستمی مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول اظهار کرد: نتایج مزایده فوق العاده ۶۲۰ الکترونیکی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی که در ۱۲ استان کشور برگزار شده بود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه در این مزایده ۲۶۲ پارتی عرضه شد که ۲۰۲ پارتی دارای پیشنهاد بود،گفت: در این مزایده بیش از ۶ هزار میلیارد ریال کالا به فروش رفت.

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول افزود: در این مزایده انواع کالاها از قبیل در این مزایده انواع کالاها از قبیل انواع خودروی سواری، ماشین آلات سنگین و راهسازی، ماشین آلات صنعتی، ابزار آلات، لنج صیادی، جت اسکی، لوازم یدکی، تجهیزات الکترونیکی و … عرضه شده بود.

وی افزود: این مزایده در استان‌های البرز، هرمزگان، بوشهر، آذربایجان شرقی، خوزستان، گیلان، کرمانشاه، یزد، فارس، لرستان، قزوین، چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=112182

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.