تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۴ Wednesday, 10 September , 2025
7

بازدید مدیرعامل پتروشیمی اروند از نمایشگاه اهواز پترواکس و مذاکره بی واسطه با فعالان صنعتی و علمی

  • کد خبر : 109244
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
بازدید مدیرعامل پتروشیمی اروند از نمایشگاه اهواز پترواکس و مذاکره بی واسطه با فعالان صنعتی و علمی
اقتصاد کلان : دکتر محمدرضا کریمی، مدیرعامل پتروشیمی اروند، با حضور در روز پایانی نمایشگاه اهواز پترواکس، با حضور در غرفه شرکت‌های حاضر با مسئولان اتاق بازرگانی اهواز، مدیران و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان، سازندگان و شهرک صنعتی اهواز و پارک علم و فناوری دیدار و جلسات بی واسطه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی پتروشیمی اروند، در راستای توسعه و تقویت همکاری‌های صنعتی در استان خوزستان، دکتر محمدرضا کریمی، مدیرعامل پتروشیمی اروند، روز پایانی نمایشگاه اهواز پترواکس را با دیدار و مذاکره با جمعی از فعالان صنعتی و علمی سپری کرد.

دکتر کریمی از ساعات ابتدایی روز پایانی نمایشگاه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی اهواز حضور یافت و در جریان گفتگویی موثر با مسئولان اتاق بازرگانی اهواز و مدیران شرکتهای حاضر، فرصت‌های همکاری و توسعه صنایع پتروشیمی در منطقه را بررسی کرد. در این نشست‌ها بر اهمیت تعامل و تبادل تجربیات میان صنایع و نهادهای اقتصادی در راستای بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری تاکید شد.

مدیرعامل پتروشیمی اروند همچنین با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک علم و فناوری و شهرک صنعتی اهواز گفتگو کرد و بر ضرورت همکاری‌های مشترک برای پیشرفت تکنولوژیکی و ورود نوآوری‌های جدید در مسیر توسعه پایدار صنایع پتروشیمی تاکید نمود. وی بر نقش مهم این شرکت‌ها در تقویت زیرساخت‌های علمی و فناوری استان تاکید کرد و خواستار گسترش روابط و تعاملات دو جانبه با این واحدها شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=109244

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات