تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۴ Wednesday, 10 September , 2025
6

داخلی سازی به شیوه پتروشیمی خوزستان

  • کد خبر : 108348
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
داخلی سازی به شیوه پتروشیمی خوزستان
اقتصاد کلان : پرده برداری از ۱۱ تفاهم نامه و ۲ قرارداد ماحصل تلاش های خوزستانی ها در دومین همایش و نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم بود.

به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی خوزستان؛ این شرکت ۱۱ تفاهم نامه و ۲ قرارداد را در همایش و نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم به امضا رساند که از مهمترین موضوعات این تفاهم نامه ها و قراردادها می توان به ساخت کارت های الکترونیکی، تجهیزات ابزار دقیق، تعمیر و ساخت فلومیترها، ساخت لول ترانسفورمیترهای لیزری، طراحی و ساخت تجهیزات تخصصی و موارد مشابه دیگر اشاره کرد.

این شرکت در راستای تحقق اهداف خود و رفع نیازهای داخلی و تقویت تولید با حضور صالح احمدی (مدیر عامل) و کادری متخصص در دومین همایش و نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره ‌کیش حضور یافت و خوش درخشید.

گفتنی است نمایشگاه ایران پتروکم از ۲۲ لغایت ۲۴ دی ماه در نمایشگاه بین المللی جزیره کیش برگزار گردید.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=108348

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات