تاریخ : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴ Sunday, 24 August , 2025
5

اجرای موفقیت آمیز اولین ذوب شرکت فولاد شادگان

  • کد خبر : 79979
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
اقتصاد کلان : در ادامه مراحل راه اندازی کارخانه فولادسازی شرکت فولاد شادگان، اولین ذوب از کوره قوس الکتریکی ساعت ۱ و ۱۵ دقیقه بامداد ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ با موفقیت انجام شد.

در این مرحله بیش از ۸۰ تن فولاد مذاب در اولین تست گرم کوره تولید و کلیه تجهیزات مکانیکی، برقی، ابزار دقیق در مدار قرار گرفته و با رعایت تمامی استانداردها، با هماهنگی تیم کارفرما، پیمانکار و مشاور مستقر در سایت با موفقیت در مدار قرار گرفت.

فرآیند اولین ذوب کارخانه فولادسازی شرکت صنعت فولاد شادگان، با حضور مهندس امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و معاونین فولاد خوزستان، مهندس حسین کهزاد مدیرعامل فولاد شادگان، مهندس محمود لندی رئیس هیات مدیره این شرکت در کنار تمامی مهندسان، کارشناسان، کارگران فنی کارفرما و پیمانکار با موفقیت به انجام رسید.

گفتنی است، اولین آرک کارخانه فولادسازی شرکت صنعت فولاد شادگان ۲۳ آبان ماه سال جاری با موفقیت انجام شده بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadkalan.ir/?p=79979

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

راهنمای تنظیمات